• info@expliq.nl
  • 026 - 202 204 5
  • 026 - 202 204 5
 

IQ CMS beheersysteem

Snel aangeleerd

Website beheer is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met het veilige en flexibele IQ cms, ontwikkelt door onze in-house tech experts, kunnen jij en collega’s gemakkelijk je website up to date houden. Het websitebeheer is erg gebruiksvriendelijk, zodat ieder het beheren zich snel eigen kan maken.

Veilig en snel in gebruik

Open source platform IQ cms wordt regelmatig onderhouden door onze technische experts, waardoor deze altijd goed beveiligd is. Daarnaast ondergaat IQ cms een constant doorlopende ontwikkeling, waardoor jij altijd de nieuwste en best presterende versie kan gebruiken.

Door slim ingebouwde functies, is er minimale technische kennis nodig voor een optimaal werkende site. Zo is fotoshop kennis niet benodigd voor het inladen van foto’s en zijn er nog veel meer handige functies. Verschillende componenten, zoals pagina's, diensten, teamleden etcetera zijn binnen een paar clicks toegevoegd, verwijderd of online gezet. Door de flexibiliteit van het systeem richt je de website geheel in naar jouw wensen en visie.

Overal en altijd te beheren

Net zoals onze Expliq websites, is het IQ cms beheersysteem ook voorzien van een Fluid Responsive Design. Dit resulteert in de mogelijkheid tot probleemloos websitebeheer op elk apparaat en tijdstip. Op je desktop in het kantoor, op de bank met je tablet én met je mobiel in dat leuke koffietentje op de hoek.

 

Meer weten over de specificaties van IQ cms? Klik hier.

Binnen 5 werkdagen online

In het digitale tijdperk is een goed werkende en mooie website cruciaal voor het succes en de rendabiliteit van het bedrijf. Wacht niet langer en creëer samen met ons de fundering van jouw succes.