• info@expliq.nl
  • 026 - 202 204 5
  • 026 - 202 204 5
 

Webshops

Voorbeelden van Expliq Webshops

Dit is het overzicht aan Expliq Webshops die wij hebben ontwikkeld. Hier kun je fantaseren over hoe mooi jouw eigen Expliq Webshop er uit zou kunnen zien.

Ja, dit wil ik!

Moments Memorables

Verzorgingsproducten

Moments Memorables verkoopt producten met een prachtig design en hoogwaardige afwerking. Uniek hierbij is dat zij exclusieve geuren hebben ontwikkeld speciaal voor ieder specifiek moment.

De betekenisvolle luxe producten en cadeaupaketten van Moments Mémorables zijn erg leuk om weg te geven, maar ook geweldig om jezelf mee te verwennen!

 

 

Bekijk meer van Moments Memorables

Moments Memorables

Maak Momenten Memorabel

Vaak staan wij in het leven te weinig stil bij de momenten die we meemaken. We gaan makkelijk aan deze momenten voorbij. Terwijl er zoveel mooie en bijzondere momenten op een dag te ontdekken en te beleven zijn. 

Moments Mémorables is er om deze momenten samen met jou bewust te creëren, te beleven én te koesteren. 

 

‘’Want hetgeen dat uiteindelijk écht telt in het leven, dat zijn de momenten die voor altijd herinnerd worden.’’

Bekijk meer van Moments Memorables

Expliq demo webshop

Demo fietsenwinkel

Dit is een demo van een webshop die wij ontwikkeld hebben om gericht te zijn op de verkoop van fietsen. Dit voorbeeld illustreert uitstekend de mogelijkheden van die een Expliq webshop kan bieden.

 

Het product, maar ook het uiterlijk en het gevoel bij deze webshop is volledig anders dan het bovenstaande voorbeeld van Moments Mémorables.

Dit geeft een goed idee van hoe Expliq's Webshop template in staat is om aan ieders wensen aangepast te worden.

Expliq demo webshop

Productpagina

De producten, in dit geval fietsen, worden in deze pagina van de Expliq demo aantrekkelijk en overzichtelijk weergegeven in het productoverzicht.

Een aankoop via een Expliq webshop doet je klant snel en eenvoudig met maar een paar drukken op de knop.

 

 

 

Bekijk meer van de Expliq webshop demo hier

Binnen 5 werkdagen online

In het digitale tijdperk is een goed werkende en mooie website cruciaal voor het succes en de rendabiliteit van het bedrijf. Wacht niet langer en creëer samen met ons de fundering van jouw succes.