• info@expliq.nl
  • 026 - 202 204 5
  • 026 - 202 204 5
 

Websites

Voorbeelden van Expliq websites

Hier staat het overzicht aan websites die met Expliq tot leven zijn gebracht. Staat die van jou er binnenkort ook tussen?

Ja, dit wil ik!

MoushMoush

Restaurant

"Vers gemaakte Syrische gerechten geflankeerd door heerlijke sapjes."

MoushMoush is een Syrisch restaurant dat heerlijke huisgemaakte gerechten serveert. Er komt geen pakje of zakje aan te pas! 

De eigenaren, Mohamed & Wieke, geven ontzettend veel om kwaliteit en persoonlijk contact met hun gasten. Bezoekers van MoushMoush vinden het hier zo gezellig dat ze vaak zeggen een vakantiegevoel te ervaren.

 

Bekijk MoushMoush

MoushMoush

De Auditoren

(Kwaliteits-)controle van organisaties

De Auditoren zijn gespecialiseerd in het opzetten en toetsen van management- systemen en klantspecifieke eisen richting hun leveranciers en/of onderaan- nemers op gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Met hun kennis, rapportage en klantgerichte aanpak zorgen zij voor een unieke combinatie.

Als visie hebben zij dat elk bedrijf dat ondersteund wordt door de Auditoren een 100% kwaliteitsgarantie heeft.

 

Bekijk De Auditoren

De Auditoren

Branto

Maatwerk staalproducten

Branto levert maatwerk stalen producten. Zowel de zakelijke als particuliere markt wordt door hen bediend. Van stalen constructies tot design deuren van staal, van een spant of draagbalk tot een simpele stalen boekendrager voor achterop de fiets van uw kind.

Heeft u iets nodig op het gebied van staal? Branto doet het allemaal.

 

 

Bekijk Branto

Branto

Hungggry

Bezorg- en afhaalsysteem

Hungggry is dé oplossing voor restaurants die het bestellen en/of afhalen van (food)producten een stuk makkelijker en lucratiever maakt.

Het is een laagdrempelig bestelsysteem waarmee online overzichtelijk producten kunnen aangeboden via een eigen bestellink. De klant komt direct op de bestelpagina terecht en rekent eenvoudig af met iDEAL.

''Breng jouw zaak weer in beweging!''

 

Bekijk Hungggry

Hungggry

Gieling Elektrotechniek

Elektrotechniek Expert

Bij aanleg van elektrotechnische zaken komt het aan op kennis, kunde, nauwkeurigheid en veilgheid. Hierbij hoort natuurlijk ook goed, persoonlijk advies.

Gieling Elektrotechniek biedt services en advies met betrekking tot het installeren van verscheidene elektrische apparatuur. Van het aanleggen en uitbreiden van elektrische installaties en groepenkasten tot het installeren van laadpalen: Gieling heeft een zeer breed assortiment aan diensten.

 

Bekijk Gieling Elektrotechniek

Gieling Elektrotechniek

Brugman advocatuur

Advocatuur

Zoek je een goede advocaat, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Met vragen of problemen op het juridisch gebied klop je aan bij Brugman Advocatuur.

Brugman Advocatuur richt zich uitsluitend op rechtsterreinen waarmee ze ervaring heeft. Zo heeft u de zekerheid dat kennis en ervaring met uw zaak aanwezig is.

Het uitgangspunt van Brugman Advocatuur is om zaken buiten de rechter om af te handelen. Komt het toch tot een procedure? Ze beschikken over zeer ruime kennis en (proces)ervaring waardoor uw zaak gegarandeerd in goede handen is.

Bekijk Brugman Advocatuur

Brugman advocatuur

EventHome

Event managers

Het koppel Maarten & Rosemarie Kroef vormt samen Eventhome. Zij zijn twee professionele eventmanagers die van ieder event een groot succes maken.

Hierbij staat bij hen persoonlijke aandacht voor jou centraal en wordt jouw event volledig naar jouw wens ontzorgd, georganiseerd en gepersonaliseerd.

 

''Wij staan voor professionaliteit in combinatie met op-en-top gezelligheid.''

Bekijk EventHome

EventHome

Expliq website demo

Multimedia vormgeving (demo)

Onze demo website staat in het teken van multimedia vormgeving. Uiteraard denken wij dan aan uitnodigendheid en professionaliteit, maar vooral een visueel aantrekkelijk uiterlijk. De uitstraling van de website sluit daarom erg goed aan bij het bedrijfstype.

 

 

 

Bekijk de Expliq website demo

Expliq website demo

Meer Expliq websites

De volgende Expliq websites staan niet in het bovenstaande overzicht weergeven, maar zijn ook leuk om te bezoeken!

Kozijnendokter, Parafootball, Stapelbroek AdvocatuurBodematlas.

Binnen 5 werkdagen online

In het digitale tijdperk is een goed werkende en mooie website cruciaal voor het succes en de rendabiliteit van het bedrijf. Wacht niet langer en creëer samen met ons de fundering van jouw succes.